Krachtige websites op maat
Meer dan 500 tevreden klanten
Complete alles-in-één pakketten
Vrijblijvende kennismaking
Website laten maken

Professionele website laten bouwen. Klaar in slechts één dag!

Volledig in één dag je website laten designen en bouwen voor een eerlijke prijs. Ga goed én snel online van start en neem vandaag nog contact op!
Ons aanbod

Specialist in het bouwen van succesvolle websites

Professionele websites gebouwd in de krachtigste website software. Volledig in één dag je website laten designen en bouwen voor een vaste prijs.

Design & vormgeving

Wij creëeren een website volledig ingericht binnen jouw huisstijl. Een volledig mobiel vriendelijke website waarmee je bezoekers om zet in klanten!

Beheersysteem

Beheer waar dan ook ter wereld jouw website zónder technische kennis. Upload zelf in een handomdraai foto’s, plaats een project of bewerk je eigen teksten.

Alles-in-een

Volledige ontzorging door de krachtige web-software licentie van Helder. Inclusief web hosting, domein hosting én een SSL certificaat.

Sales en leads

Geef bezoekers een optimale ervaring, maak gebruik van slimme formulieren en laat je sales groeien met een website van onlinevanstart!

Persoonlijk en transparant

Wij vinden het belangrijk dat jouw website volledig naar wens wordt afgeleverd. Daarom bieden wij een garantie op persoonlijk én transparant contact.

Gratis helpdesk

onlinevanstart biedt een helpdesk waar je blij van wordt. Wil je aanpassingen maken en kom je er niet uit? Wij hebben een antwoord op elke vraag!

Hoe werkt het

Website in één dag in 6 stappen

In 6 eenvoudige stappen gaan we samen in één dag je gehele website in elkaar zetten. Een professionele website volledig op maat gemaakt!

Stap 1: kennismaking

Boek gemakkelijk een afspraak in, kom in contact met een van onze webspecialisten en vertel wat jij precies verlangt van een website!

Stap 2: ontwerp en bouwen

Op de door jou geplande datum gaan we de gehele dag voor je aan de slag. We ontwerpen én bouwen de je gehele website op maat!

Persoonlijk contact

Voor elke ondernemer

Wij geloven in persoonlijk contact voor elke ondernemer. Eerlijk en transparant contact om samen van jouw website een succes te maken!

Stap 3: feedbackronde

Maak gebruik van de feedback ronde om je website te ‘fine-tunen’ en aanpassingen door te geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Stap 4: Website training

Maak in de toekomst gemakkelijk zelf aanpassingen aan je website en maak gebruik van onze bijkomende website software training!

Vaste prijs

Professionele website voor een vaste prijs

Maatwerk hoeft niet duur te zijn! Als ondernemer hoef je niet onnodig veel te betalen voor een website. Wij bieden een eerlijke én vaste prijs voor elke website.

Stap 5: vullen van content

Om de puntjes op de i te zetten vullen we je website met de aangeleverde teksten en foto’s. Later nog teksten toevoegen? Door de training kun je dit gemakkelijk zelf doen!

Stap 6: lancering website!

Ready for take of! Het is tijd om je kersverse website de lucht in te lanceren. We zetten je website online, regelen de hosting en koppelen relevante Google services.

Reviews

Onze klanten aan het woord

Gorgeous You

Malya Kruijswijk

Toen ik net begon kwamen ze op mijn pad. Ze hebben de hele site gemaakt naar mijn wensen met genoeg idee van uit hun expertises om het zo mooi mogelijk te maken. Iedere wens of aanpassing word met liefde uitgevoerd en dat zie je ook en merk je ook.

i4 Services

Ivan Barendse

In een woord super! De mannen van Onlinevanstart hebben voor ons een mooie professionele website gemaakt en verzorgen daarnaast naar alle tevredenheid de online marketing ervan.

Verkerk Reiniging

Gideon Verkerk

Als zelfstandige heb je niet veel tijd om je bezig te houden aan het maken en optimaliseren van een website, het bedrijf ”Online van start” heeft ons hierbij goed geholpen. Na een afspraak te hebben gemaakt hebben wij onder het genot van een bakje koffie onze wensen besproken wat wij belangrijk vonden wat op de website vermeld moest worden.

Klein & Puur Verloskunde

Liza van Antwerpen

Leuke jonge gasten met een frisse blik. Mooie website gebouwd en fijne dat ze het ook goed onderhouden.

HR Solar

Robert van Diemen

We hebben afgelopen jaren diverse werkzaamheden door onlinevanstart laten uitvoeren. Onze bestaande website hebben we een frisse update laten geven en we hebben ook een eenvoudige nieuwe ‘one page’ laten maken. Dit is allemaal prima verlopen!

Rijschool Micha

Micha Hemmes

De website laten bouwen en zeer tevreden, goed ontwerp, snelle service en blijven met je mee denken. Top!

Administratiekantoor Diane de Rijk

Diane de Rijk

Ik ben super blij met mijn nieuwe logo en website. Het eindresultaat mag er zijn.

Voorbeelden

Een greep uit onze succesvolle projecten

Solutions Disinfection is gespecialiseerd in het desinfecteren van openbare ruimtes…

Lees meer

In opdracht van Sky High Rental heeft onlinevanstart een uitgebreide…

Lees meer

Roschel Beveiliging is gespecialiseerd in elektrotechniek en inbraakbeveiliging. Wij hebben…

Lees meer

In opdracht van Pedicure Zoetermeer hebben wij een professionele website…

Lees meer
Opdrachtgevers

Tadaa, onze klanten