Bezoekersstatistieken

Onze statistiekentool geeft je realtime inzage in het verkeer op jouw website. In jouw dashboard kun je exact zien hoeveel bezoekers je hebt en welke zoekwoorden er zijn gebruikt.

Fotogalerij en projecten

Breng jouw werkzaamheden en afgeleverde projecten in beeld met een fotogalerij. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om meerdere foto’s te bekijken in een mooie slideshow.

Klantervaringen module

Als vakspecialist ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten. Verzamel daarom klantervaringen en laat de bezoekers op jouw website weten wat andere klanten van jou vinden. ​

Video module

Heb je een promotie- of bedrijfsvideo? Plaats deze dan eenvoudig op jouw website. Het toevoegen van een filmpje is mogelijk op elke pagina.

Social media module

Ben je actief op social media? Maak dan gebruik van onze handige social media module. jouw berichten op social media worden automatisch op jouw website geplaatst.

Contact- en offerteformulieren

Maak gebruik van onze formulieren module. Nieuwe opdrachtaanvragen ontvang je rechtstreeks vanaf jouw website in jouw mailbox. Wel zo handig!

Diensten module

Omschrijf jouw werkzaamheden in detail met onze diensten module. Bezoekers kunnen op een van jouw diensten klikken voor meer informatie.

Blog module

Publiceer interessante artikelen over jouw vakgebied met onze handige blog module. Bloggen is niet alleen heel leuk, het is ook heel goed voor de online vindbaarheid van jouw website.

Nieuws module

Communiceer de laatste ontwikkelingen binnen jouw bedrijf met onze handige nieuws module. Er is geen betere manier om in contact te blijven met jouw klant!

Onbeperkt aantal foto’s

Je krijgt de volledige vrijheid om een ongelimiteerd aantal foto’s toe te voegen aan jouw website. Dit is handig als je gebruik maakt van onze fotogalerij of diensten module.​

Beheersysteem

Ervaar het gemak van een website beheersysteem. Voeg zelf jouw pagina’s, teksten en foto’s toe. Je hebt geen technische kennis nodig om jouw website zelf aan te passen.

Onbeperkt aantal pagina’s

Bouw jouw website uit met een onbeperkt aantal webpagina’s. Je krijgt de maximale vrijheid en een onbeperkt datalimiet om jouw website volledig naar wens in te richten.

Wij bellen je terug

Meer informatie? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.