Beste bestaande, nieuwe, en toekomstige relaties van Onlinevanstart,

Mijn naam is Shane Remmerswaal, een nieuwe toevoeging aan het team van Onlinevanstart zoals jullie dat kennen. Vanaf heden ben ik verantwoordelijk voor de Sales & Account werkzaamheden die binnen Onlinevanstart gebeuren.

 

Wie ben ik?

Omdat ik het belangrijk vind dat jullie weten wie ik ben zal ik mijzelf even kort voorstellen. Mijn naam is Shane, 21 jaar jong en kom uit het pittoreske Schipluiden. Mij kan je goed enthousiasmeren met een leuk gesprek, een gezellige bijeenkomst van vrienden of familie, of met het kijken naar een kwalitatief goede pot voetbal. Ik ben iemand die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken en hou van een goede uitdaging. Bij mij staan vertrouwen en wederzijds respect hoog in het vaandel. Als ik de mensen om mij heen mag geloven ben ik iemand die erg sociaal is en beschikt over een goede mop.

 

Wat is mijn achtergrond?

Vorig kalenderjaar ben ik afgestudeerd van de opleiding ‘International Business Management Studies’ aan de Hogeschool Rotterdam. Na een korte afweging tussen doorstuderen of starten met werken, heb ik toch besloten op zoek te gaan naar een baan. Na een conclusie dat de banen niet voor het oprapen lagen in deze bizarre tijden, ben ik gestart bij een bedrijf in Rijswijk.  Na een korte periode van 6 maanden bij mijn voormalig werkgever ben ik toch op zoek gegaan naar iets nieuws. Ik stuitte op de vacature van Onlinevanstart voor de functie Sales & Account Executive en heb gelijk gesolliciteerd. Na een aantal hele goede gesprekken wist ik 110% zeker dat ik bij Onlinevanstart aan de slag wilde gaan. Ik ben dan ook ontzettend blij voor het vertrouwen vanuit Onlinevanstart.

 

Wat hoop ik hier te bereiken?

Op persoonlijk vlak hoop ik uiteraard mijzelf te kunnen ontwikkelen en in meerdere mate ook te ontdekken waar mijn verdere kwaliteiten liggen, maar ook zeker waar ik nog een hoop verbetering in kan treffen. Met Onlinevanstart hoop ik dat ik met het ontzettend leuke en frisse team veel mag gaan bereiken in de toekomst en jullie, de (toekomstige) relaties van Onlinevanstart, met veel plezier mag ondersteunen tijdens het behalen van online succes.

 

Tot snel!

Shane Remmerswaal