Eindelijk, het is zo ver. Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd en presenteren wij de nieuwe huisstijl van onlinevanstart. Stap voor stap zullen wij de aankomende periode op alle kanalen meer naar buiten treden met onze nieuwe uitingen.

In dit blog vertellen we je wat meer over de interne ontwikkelingen binnen ons bedrijf en we leggen je graag uit waar wij ons de komende periode op zullen focussen.

Even terugblikken

De afgelopen jaren hebben wij met onlinevanstart niet stil gezeten. We zijn er trots op dat wij honderden ondernemers hebben mogen helpen met het bouwen van websites en het aanbieden van online marketing.

Na al dat harde werken denk je ook wel eens na over de toekomst. We miste focus en we hadden het sterke gevoel dat we onze diensten té all-round aanboden.

Wij vinden het erg leuk om ondernemers te helpen, maar we hebben gemerkt dat de werkzaamheden die wij daadwerkelijk leveren heel uiteenlopend kunnen zijn. Zo bouwen wij niet alleen de website, maar creëren wij ook advertentie campagnes, schrijven we teksten en helpen we ondernemers op het gebied van social media en marketing.

Doordat we al deze diensten aanbieden hebben we ervaren dat dit de groei van ons bedrijf in de weg staat. Vanuit onlinevanstart hebben we daarom besloten om ons volledig te focussen op het bouwen van websites voor ondernemers.

Wat brengt de toekomst

Achter de schermen werken wij momenteel hard aan de lancering van een nieuwe website oplossing. Doordat wij de afgelopen jaren honderden websites hebben gebouwd weten wij namelijk als geen ander wat een ondernemer nodig heeft. Daarom hebben wij onze expertise en ervaring gebruikt om een pakket te ontwikkelen voor onze toekomstige klanten.

Onze nieuwe oplossing biedt ondernemers de mogelijkheid om in slechts een aantal stappen zelf te starten met het bouwen van een professionele website. Binnenkort vertellen we je hier meer over.

What else…

Binnen ons team hebben we het sterke gevoel dat we werken aan een mooie oplossing. We vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Je zult vanaf vandaag meer te zien krijgen over ons bedrijf, we delen onze projecten en we zullen regelmatig leuke nieuwtjes delen op ons blog.