H
HR Solar
De korte lijnen zijn ideaal

We hebben afgelopen jaren diverse werkzaamheden door Onlinevanstart.nl laten uitvoeren. Onze bestaande website hebben we een frisse update laten geven en we hebben ook een eenvoudige nieuwe ‘one page’ laten maken. Dit is allemaal prima verlopen! Het snel kunnen schakelen en de korte lijnen zijn ideaal. Bas is creatief en prettig om mee te werken. Ga zo door!

L
Lexthoen Events
Ideaal voor startende ondernemers

Super goed geholpen. Ik ben een startende ondernemer en heb geen verstand van websites. Ik ben door online van start goed geholpen. Ze denken mee en maken gelijk alles in orde hoe je het wilt helpen. Voor een startende ondernemer als ik is dit de ideale manier om op een betaalbare manier aan je eerste website te komen!

T
TVN Scheidingsbemiddeling
De nieuwe website wordt door veel mensen bekeken

De website ziet er geweldig uit, is duidelijk en wordt door veel mensen bekeken. De samenwerking met een jong en enthousiast team is verfrissend en prettig.

W
Wasserij & Stomerij Wintax
Doeltreffende werkwijze als geen ander!

Klantgericht, professioneel en doeltreffende werkwijze als geen ander! Ons bedrijf is dik tevreden met de behaalde resultaten ruim binnen de gestelde termijn. Het is ons genoegen om een trotse relatie te zijn van Onlinevanstart.nl. Een aanrader voor iedereen die optimaal gebruik wilt maken van wat de world wide web te bieden heeft. Jongens van onlinevanstart.nl, Hartelijk dank voor jullie inzet en deskundig aanpak. Keep up the good work!

B
Bruidskleding Hannelore
Fijne samenwerking. Snel en klantvriendelijk.

Wij hebben onze website laten bouwen door Onlinevanstart.nl. We zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking. Duidelijk, snel en zeer klantvriendelijk.

A
Aaron Wasserette & Stomerij
Online vindbaarheid als focus

Wij zijn een startende wasserette die graag goed vindbaar wilde zijn op het internet. Daarbij hebben we ons aangesloten bij Onlinevanstart. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en communicatie tussen beide partijen.

K
Kinderdagverblijf De Voetstapjes
Flexibiliteit en service die we nodig hebben

Onlinevanstart denkt continu met je mee en is makkelijk bereikbaar, waardoor we de flexibiliteit en service krijgen die we nodig hebben.

A
Autorijschool Micha
Goed ontwerp en snelle service

De website laten bouwen en zeer tevreden, goed ontwerp, snelle service en blijven met je mee denken. Top!

B
Buena Vida Supercar Verhuur
Uitgegroeid tot de allergrootste van Nederland

Sinds een aantal jaar maken wij gebruik van de diensten van Bas van Onlinevanstart.nl. Wat begon als een kleine verhuurwebsite is uitgegroeid tot de allergrootste supercar verhuurwebsite van Nederland. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Onlinevanstart.nl. In de toekomst kijken wij uit op een lange samenwerking met daarin nog meer groei. Bedankt voor de service!

S
Stichting De Lierse Maatjes
Geweldige ondersteuning

Tijdens het jaarlijkse evenement Beursvloer Westland 2016, georganiseerd bij Rabobank Westland, heb ik Bas van Onlinevanstart ontmoet. Hij was bereid om het maatschappelijke project ‘Lierse maatjes’ (initiatief van de Lierse PKN-kerken, Maatschappelijke Ondersteuning Westland en Vitis Welzijn) te ondersteunen door het maken van een toegankelijke website. Bas heeft zich goed verdiept in de doelstelling van het project en ons enorm geholpen met de opzet en inrichting van de website. Zaken waarover wij als projectgroep nog helemaal niet hadden nagedacht, bracht Bas tijdens vergaderingen naar voren en dacht hierover heel actief mee in concrete oplossingen. We hebben een geweldige ondersteuning ervaren bij de opzet én het onderhoud van de website. Bas neemt alle tijd voor uitleg. Topper!

L
Liens Nagelsalon
Mooi en overzichtelijk

Ik ben super blij met Onlinevanstart.nl. Ik heb nu een mooie en overzichtelijke website voor een goede prijs. Bedankt!

L
Leesk Schoonmaakbedrijf
Mooie website & snel online!

Wij zijn tevreden met de professionele dienstverlening en hoe snel onze website in de lucht is gebracht. Alles is naar wens verlopen en kijken graag uit naar een wederzijdse samenwerking. Top!

A
Administratiekantoor Diane de Rijk
Ik ben super blij met mijn nieuwe logo en website

Bas had mij benaderd voor het maken van een nieuwe website. Ik was al bezig met rondkijken om een nieuwe website en nieuw logo te laten maken. Hij kwam bij mij op kantoor laten zien wat hij voor mij kon betekenen. De klik was er direct en hij ging voor mij aan de slag. Het logo heeft hij in overleg met mij een aantal keren gewijzigd. Ik ben super blij met mijn nieuwe logo en website. Het eindresultaat mag er zijn.

D
Di-s Massage
Webdesign voor massagesalon

Super service, mooie site, prima prijzen!

Wij bellen je terug

Meer informatie? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.