logo

Uw nieuwe website in 5 stappen

Bij Onlinevanstart.nl bouwen we een website die volledig aansluit bij uw wensen en budget. Wij doen wat we beloven. Een van de dingen is het nakomen van de planning. Als klant kunt u er op vertrouwen dat uw website volgens de volgende 5 stappen wordt gebouwd. De gemiddelde doorlooptijd bedraagt 4 weken. 

Stap 1: Het opstellen van de inhoudsopgave

Het bouwen van uw nieuwe website duurt bij Onlinevanstart.nl slechts 4 weken. Bij aanvang van de samenwerking ontvangen wij graag alle informatie die u op de website wilt hebben. Het aanleveren van deze informatie doet u via het daarvoor bestemde aanleverdocument. Op basis van de door u verstrekte informatie gaat onze tekstschrijver aan de slag met het opstellen van professionele teksten die goed vindbaar zijn op Google.

Stap 2: Het ontwerpen van uw website

Als alle informatie compleet is gaan onze professionele vormgevers aan de slag met het ontwerpen en bouwen van uw website. U kunt alle ontwikkelingen op de voet volgen via een persoonlijke demo-omgeving. Binnen enkele dagen krijgt u het ontwerp toegestuurd. U heeft voldoende ruimte om feedback te geven op het ontwerp van uw nieuwe website.

Stap 3: Het plaatsen van teksten en foto's

Nadat u het ontwerp van uw website akkoord heeft bevonden gaan we verder met het plaatsen van alle teksten en foto's. Ook de door u gewenste modules worden door ons geactiveerd. Als we klaar zijn nemen we persoonlijk contact met u op.

Stap 4: Optimalisatie voor Google

Uw nieuwe website zal door ons worden aangemeld bij Google. Ook zorgen wij ervoor dat u gebruik maakt van de juiste zoekwoorden, paginatitels en meta-omschrijvingen. Verder verzorgen wij de aanvraag van een mooi zakelijk Google bedrijvenprofiel, zodat u goed vindbaar bent als mensen uw bedrijf zoeken.

Stap 5: Technische verhuizing

Is uw website klaar voor gebruik? Dan kunt u online van start! Alle technische zaken die komen kijken bij het verhuizen van een website nemen wij uit handen. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het registereren van een domeinnaam en het leveren van een zakelijk e-mailadres. Neem hiervoor contact met ons op.

introductie

 Hoe werkt ons pakket?

In 3 snelle stappen is jouw onderneming succesvol online
icoon
Stap 1

Vrijblijvend ontwerp

Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om te weten waar je voor betaalt. Daarom krijg je bij Onlinevanstart.nl een vrijblijvend demo ontwerp.

icoon
Stap 2

Kick-off meeting

Akkoord met ons aanbod? Tijdens het kick-off gesprek van jouw project vertalen we jouw wensen naar een helder plan met een duidelijke doelstelling.

icoon
Stap 3

De website gaat online!

Na het bouwen, fotograferen en schrijven van teksten plaatsen we je website live. Meestal is je nieuwe website binnen 4-6 weken klaar!

Contact formulier

Bent je geinteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen altijd vrijblijvend langs op locatie. Bovendien maken wij graag een voorbeeld ontwerp zodat je een goede indruk krijgt van onze kwaliteiten.