logo

Wat klanten vinden

Bekijk wat onze klanten vinden

M Berhane - 5/5

Klantgericht, professioneel en doeltreffend werkwijze als geen ander !! Ons bedrijf is dik tevreden met de behaalde resultaten ruim binnen de gestelde termijn. Het is ons genoegen om een trotse relatie te zijn van onlinevanstart.nl Een aanrader voor iedereen die optimaal gebruik wilt maken van wat de world wide web te bieden heeft.
Jongens van onlinevanstart.nl, Hartelijk dank voor jullie inzet en deskundig aanpak.

Keep up the good work !!

Wasserij-Stomerij Wintax
Uit Rotterdam

Wiebe Hillebrand - 5/5

Super goed geholpen. Ik ben een startende ondernemer en heb geen verstand van websites. Ik ben door online van start goed geholpen. Ze denken mee en maken gelijk alles in orde hoe je het wilt helpen. Voor een startende ondernemer als ik is dit de ideale manier om op een betaalbaren manier aan je eerste website te komen!

Trudy van Nieuwenhuizen - 5/5

De website ziet er geweldig uit, is duidelijk en wordt door veel mensen bekeken. De samenwerking met een jong en enthousiast team is verfrissend en prettig.

Martyna WLODAWSKA - 5/5

Wij zijn tevreden met de profesionele dienstverlening en hoe snel onze website in de lucht is gebracht. Alles is naar wens verlopen en kijken graag uit naar een wederzijdse samenwerking. Top !!

HR solar - 5/5

We hebben afgelopen jaren diverse werkzaamheden door Onlinevanstart laten uitvoeren. Onze bestaande website hebben we een frisse update laten geven en we hebben ook een eenvoudige nieuwe 'one page' laten maken. Dit is allemaal prima verlopen! Het snel kunnen schakelen en de korte lijnen zijn ideaal. Bas is creatief en prettig om mee te werken. Ga zo door!

Diane de Rijk - 5/5

Bas had mij benaderd voor het maken van een nieuwe website. Ik was al bezig met rondkijken om een nieuwe website en nieuw logo te laten maken. Hij kwam bij mij op kantoor laten zien wat hij voor mij kon betekenen. De klik was er direct en hij ging voor mij aan de slag. Het logo heeft hij in overleg met mij een aantal keren gewijzigd. Ik ben super blij met mijn nieuwe logo en website. Het eindresultaat mag er zijn.

Bart Van Beusichem - 5/5

Fijne samenwerking

Snel, duidelijk, en zeer goede aftersales.

Vivian Ammerlaan - 5/5

Professioneel, vlot en meedenkend!

Roy Franken - 5/5

Super ! Maken waar wat ze beloven !

Das Phan - 5/5

Meedenkend & betaalbaar

Albena Metodieva - 5/5

Super!

Aaron Wasserette - 5/5

Wij zijn een startende wasserette die graag goed vindbaar wou zijn op het internet. Daarbij hebben we ons aangesloten bij Onlinevanstart. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en communicatie tussen beide partijen.

Contact formulier

Bent je geinteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij komen altijd vrijblijvend langs op locatie. Bovendien maken wij graag een voorbeeld ontwerp zodat je een goede indruk krijgt van onze kwaliteiten.